3/1/14

Ixuxú entama un mercadín ambulante de música asturiana enmarcáu na so campaña de socios 2014

   Ixuxú entama un mercadín ambulante de música asturiana enmarcáu na so campaña de socios 2014 y que va desenvolvese del 2 al 5 de xineru, en dellos locales d’Asturies con más de 50 discos a la venta y fueyes p’asociase al proyectu.
Cartelu del mercadín
   Fomentar el consumu de música asturiana y sumar sofitos pa l’asociación. Esos son los dos oxetivos colos qu’Ixuxú Asturies-Euskal Herria elkartea entama’l “Mercadín de música asturiana”. L’actu ta enmarcáu dientro de la campaña de socios y socies 2014 colos que l’asociación busca algamar sofitos y sumar fuerces pa poder siguir realizando les sos actividaes nunes condiciones dignes.

   Coincidiendo coles feches de reis, la campaña va salir a la cai. Distintos locales repartíos ente L’Entregu, Avilés, La Pola Siero y Xixón van dar espaciu a la venta de más de 50 discos nel “Mercadín de música asturiana” y a la posibilidá d’asociase in situ a esti proyectu intercultural que lleva yá un añu visibilizando Asturies en Euskal Herria.

   Por una cuota de 1, 5 ó 10 euros mensuales (depende de si ye persona individual o un axente cultural), pue formase parte de l’asociación y tener amás otres ventaxes como descuentos nel catálogu, regalu de discos de música y  usar tolos servicios qu’ufierta’l proyectu pa grupos de música y otros axentes culturales.

   Feches y llugares del “Mercadín de música asturiana” son les que vienen darréu:  xueves 2 // l’entregu // CSA LA SEMIENTE // de 18.00 a 20.30 vienres 3 // avilés // EL CAFETÓN // de 19.00 a 22.30 sábadu 4 // ciares // CAMPU LA CRUZ // de 15.30 a 17.00 sábadu 4 // la pola siero // JUDÁ // de 19.00 a 22.00 domingu 5 // xixón // LA MANZORGA // de 17.30 a 21.00.
   Fonte:  Astunews.

2 comentarios:

  1. El domingu di 5 tenémosla en Xixón, hai que dir a vela.

    ResponderEliminar
  2. Y güey ta en La Pola, a esfrutar que ye equí mesmu.

    ResponderEliminar

Los comentarios tán pendientes de moderación. Espublizaránse lo primero dable.